W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Uniwersytet Szczeciński

al. Papieża Jana Pawła II 22a

70-453 Szczecin

rektorat@usz.edu.pl


Tel.: +48 91 444 1172
Fax: +48 91 444 1174

Barbara Maria Kownacka

Szczegóły
Imię i nazwisko doktoranta Barbara Maria Kownacka
Rodzaj postępowania doktorskie
Dziedzina nauki nauk humanistycznych
Dyscyplina literaturoznawstwo
Temat rozprawy doktorskiej Mięso i mięsność w literaturze polskiej po 1945 roku
Data wszczęcia postępowania 2012-06-21
Data zakończenia postępowania 2015-07-09
Czy nadano stopień nadano
Status postępowania zakończone



Przewód doktorski mgr Barbary Marii Kownackiej

Temat rozprawy doktorskiej: Mięso i mięsność w literaturze polskiej po 1945 roku 

Promotor:
prof. dr hab. Inga Iwasiów - Uniwersytet Szczeciński

Recenzenci:
dr hab. Marta Tomczok – Uniwersytet Śląski w Katowicach
Pobierz recenzję dr hab. M. Tomczok
dr hab. Tatiana Czerska - Uniwersytet Szczeciński
Pobierz recenzję dr hab. T. Czerskiej

Jednostka prowadząca postępowanie: Wydział Filologiczny US (do 30.09.2019 r.)

Data złożenia rozprawy doktorskiej: 3 marca 2015 r.

Data obrony rozprawy doktorskiej: 2 lipca 2015 r.

Data nadania stopnia: 9 lipca 2015 r.

Tag

Załączniki

Powiadom znajomego