W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Kontakt

Uniwersytet Szczeciński

al. Papieża Jana Pawła II 22a

70-453 Szczecin

rektorat@usz.edu.pl


Tel.: +48 91 444 1172
Fax: +48 91 444 1174

Agnieszka Astapczyk

Szczegóły
Imię i nazwisko doktoranta Agnieszka Astapczyk
Rodzaj postępowania doktorskie
Dziedzina nauki nauk społecznych
Dyscyplina ekonomia i finanse
Temat rozprawy doktorskiej

Koncepcja rachunku kosztów jakości produkcji grzybów jadalnych 

Data wszczęcia postępowania 2019-04-04
Data zakończenia postępowania 2023-11-09
Czy nadano stopień nadano
Status postępowania zakończone

 

Przewód doktorski Agnieszki Astapczyk

Temat rozprawy doktorskiej: Koncepcja rachunku kosztów jakości produkcji grzybów jadalnych 
Streszczenie rozprawy doktorskiej mgr Agnieszki Astapczyk

Promotor:

dr hab. Stanisław Hońko, prof. US – Uniwersytet Szczeciński

Promotor pomocniczy:

dr Piotr Waśniewski – Uniwersytet Szczeciński

Recenzenci:

dr hab. Michał Biernacki, prof. UEW – Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Recenzja rozprawy doktorskiej mgr Agnieszki Astapczyk - prof. M. Biernacki
 

dr hab. Mirosław Wasilewski, prof. SGGW – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Recenzja rozprawy doktorskiej mgr Agnieszki Astapczyk - prof. M. Wasilewski


Jednostka prowadząca postępowanie: Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania (do 30.09.2019), Instytut Ekonomii i Finansów

Zawiadomienie o obronie: Zawiadomienie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr Agnieszki Astapczyk

Data złożenia rozprawy doktorskiej: 12 czerwca 2023 r.

Data obrony rozprawy doktorskiej:  9 listopada 2023 r.

Data nadania stopnia: 9 listopada 2023 r.

 

Tag

Załączniki

Powiadom znajomego