Agnieszka Astapczyk
Imię i nazwisko doktoranta | Agnieszka Astapczyk |
---|---|
Rodzaj postępowania | doktorskie |
Dziedzina nauki | nauk społecznych |
Dyscyplina | ekonomia i finanse |
Temat rozprawy doktorskiej | Koncepcja rachunku kosztów jakości produkcji grzybów jadalnych |
Data wszczęcia postępowania | 2019-04-04 |
Data zakończenia postępowania | 2023-11-09 |
Czy nadano stopień | nadano |
Status postępowania | zakończone |
Przewód doktorski Agnieszki Astapczyk
Temat rozprawy doktorskiej: Koncepcja rachunku kosztów jakości produkcji grzybów jadalnych
Streszczenie rozprawy doktorskiej mgr Agnieszki Astapczyk
Promotor:
dr hab. Stanisław Hońko, prof. US – Uniwersytet Szczeciński
Promotor pomocniczy:
dr Piotr Waśniewski – Uniwersytet Szczeciński
Recenzenci:
dr hab. Michał Biernacki, prof. UEW – Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Recenzja rozprawy doktorskiej mgr Agnieszki Astapczyk - prof. M. Biernacki
dr hab. Mirosław Wasilewski, prof. SGGW – Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Recenzja rozprawy doktorskiej mgr Agnieszki Astapczyk - prof. M. Wasilewski
Jednostka prowadząca postępowanie: Wydział Nauk Ekonomicznych i Zarządzania (do 30.09.2019), Instytut Ekonomii i Finansów
Zawiadomienie o obronie: Zawiadomienie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr Agnieszki Astapczyk
Data złożenia rozprawy doktorskiej: 12 czerwca 2023 r.
Data obrony rozprawy doktorskiej: 9 listopada 2023 r.
Data nadania stopnia: 9 listopada 2023 r.